Kiinteistönhuolto­palvelut

Hoidamme kaikkia kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä huoltotehtäviä. Vastaamme yhteydenottopyyntöihin viivytyksettä, toimimme vastuullisesti ja huolehdimme sovittujen tehtävien hoitamisesta ammattitaitoisesti sekä oikea-aikaisesti. Kaikkiin asiakasyhtiöihimme nimetään kiinteistöstä vastaava huoltomies. 
 
Huoltomme päivystää ympäri vuorokauden, silloin kun meitä tarvitset. Vasteaikamme kiireellisissä hälytystehtävissä on enintään yksi tunti. Vuoden jokaisena päivänä. Kellon ympäri. Päivystystehtävät hoidamme omana työnä. 
 
Tarjoamme asiakkaillemme veloituksetta sähköisen vikailmoituskanavan osana palveluamme. Kaikilla huoltomiehillämme on käytössään älypuhelin ja mobiilisovellus, jolla käsitellään vikailmoituksia sähköisesti reaaliajassa. Käytämme Tampuuri-huoltokirjajärjestelmää osana kiinteistönhoitopalvelujen tuotannonohjausta ja laadunhallintaa. Kiinteistönhoitokoneissamme käytämme sähköistä paikannuspalvelua, joka tuottaa käyttöömme konekohtaisesti laitteiden sijaintitietojen ohella mm. auraus- ja hiekoitustiedot. 
 
Huolehdimme kiinteistöjen tekniikasta sekä energian oikeasta käytöstä. Tällä varmistamme kiinteistöjen käytettävyyden ja turvallisuuden asukkaille. Huoltotehtävien oikea-aikainen toteutus ja mahdollisten häiriötilanteiden ripeä hoitaminen turvaavat osaltaan sujuvan asumisen. 
 
Tehokkaan ja toimivan kiinteistönhoitopalvelun tuottaminen on merkittävä osa toimintaamme ja panostamme jatkuvasti sen kehittämiseen palvellaksemme yhä paremmin. 
 
Alueellinen toiminta ja ajanmukainen kalustomme varmistavat palvelun laadun pysymisen korkeana olosuhteista riippumatta. Kiinteistönhoitopalvelut tuotamme yrityksemme 20 kiinteistöalan ammattilaisen voimin. Pidämme yrityksen henkilöstön ammattitaitoa korkealla jatkuvalla koulutuksella. 

Huoltomiehet

Yhteyshenkilöt

Kirsi Lehtosaari
Vihertyönjohtaja
010 821 3568
kirsi.lehtosaari@vuokki.fi

Vladislav Miniailo
Huoltotyönjohtaja
010 821 3544
vladislav.miniailo@vuokki.fi