Isännöintipalvelut

Olemme palveleva kiinteistöjen hallinnon, talouden ja ylläpidon asiantuntija. Asiakasyhtiömme ovat hyvissä käsissä, sillä isännöintipalvelumme on ISA-auktorisoitu. Kaikilla isännöitsijöillämme on alan työkokemuksen lisäksi vähintään isännöinnin ammattitutkinto (IAT) ja useimmilla isännöitsijöillämme on suoritettuna ylempi ammatti-isännöitsijän tutkinto (AIT). Koulutuksen ja kokemuksen myötä saavutettu osaaminen varmistaa sen, että asiat hoidetaan niin kuin pitääkin.

Emme ole sidoksissa muihin yrityksiin, vaan toimimme kiinteistöpalvelualalla täysin riippumattomina. Kaikki asiakasyhtiöille neuvottelemamme ja kilpailuttamamme hyödyt ohjautuvat suoraan asiakkaillemme, oli sitten kyse korjausten puitesopimusjärjestelyistä tai erilaisten palvelujen ja tuotteiden alennuksista. Työskentelemme tehdäksemme asumisestasi helpompaa. Toimiva kiinteistönhoito, hoidettu ympäristö ja hyvin siivotut kiinteistöt tuovat osaltaan turvallisuutta ja tämän ylläpitäminen on meille kunnia-asia. Isännöintipalvelun tarkoitus on tehdä arjesta helppoa.

Asuminen on aktiivinen tapahtuma joka vaatii paljon huomiota pieniin asioihin ollakseen toimivaa. Meidän tehtävämme on pitää pyörät pyörimässä.

Isännöintipalvelujen asiakaslupauksemme:

  • vastaamme yhteydenottoihin viivytyksettä
  • saat halutessasi isännöitsijäntodistuksen odottaessa
  • hallituksen kokousten esityslistat laaditaan ja toimitetaan noin viikkoa aiemmin liiteaineistoineen
  • hallitusten kokousten pöytäkirjat laaditaan ja toimitetaan noin viikon kuluessa kokouksesta

Tuotamme isännöintipalvelut kokonaan omana työnä ja huolehdimme siitä, että työmitoituksemme on toimiva; työssä jaksaminen ja asiakaspalvelu edellyttävät sekä isännöitsijältä että muilta isännöintipalvelujen tuottamiseen liittyviltä henkilöiltä aidosti mahdollisuutta huolehtia annetuista tehtävistä. Liian kireällä työmitoituksella ei palveluja voida tuottaa kenenkään kannalta tyydyttävästi.

Osana isännöintipalveluja tarjoamme asiakkaillemme teknistä palvelua sekä suunnitelmallisen kunnossapidon että äkillisten vahinkotapahtumien hoitoon. Aiheesta lisää kohdassa tekniset palvelut. Tarjoamme isännöintiasiakkaillemme osana palveluamme veloituksetta käyttöön sähköisen vikailmoituskanavan (Tampuuri) sekä extranet -palvelun (iDomus).

Palvelemme myös kiinteistönomistajia suoraomisteisten sekä yhtiömuotoisten kohteiden manageroinnissa (PM/FM).

Toimisto ja isännöitsijät

Yhteyshenkilöt

Jarmo Mäkinen
isännöintipalvelujen esimies, rkm, AIT®
010 821 3537
jarmo.makinen@vuokki.fi

Pekka Ljungberg
toimitusjohtaja
010 821 3538
pekka.ljungberg@vuokki.fi